2009-03-07 13:25:09• hírek • Szatmar.ro

Olaroiu maradását követelik Rijádban

Az al-Hilal szurkolói még a rendőrökkel is ölre mennek a román edzőért.

Az al-Shabab elleni bajnoki összecsapáson szurkolók ezrei követelték, hogy Cosmin Olaroiu térjen vissza az al-Hilal csapatának kispadjára.

 

A találkozó előtt szurkolók ezrei rendeltek román válogatott mezt, sálat és lobogót, ezzel szerették volna kifejezni azon óhajukat, hogy a Steaua egykori mestere továbbra is a csapatnál maradjon. Szándékukat némileg keresztülhúzták a rendőrök, akik a stadion körül kordonokat állítottak fel és elkoboztak minden, Romániára emlékeztető tárgyat, sőt a hírek szerint minden olyan ruházati cikket, aminek sárga színe volt. Egyes jelentések szerint a szurkolók összecsaptak a rendőrökkel, ami egy ilyen konzervatív országban, mint Szaúd-Arába, szinte példa nélküli esemény.

Az ottani labdarúgó szövetség ráadásul biztonsági okokból nem a 80.000-es Fahad király stadionban rendezte a rangadót, hanem egy jóval kisebb arénában.

Olaroiu a hét elején került összetűzésbe a helyi szövetséggel és a királyi családdal, akik nyomást gyakoroltak az al-Hilal csapatára, hogy menesszék a rendkívül népszerű trénert. A Herceg-kupa döntőjében ugyanis a rendfenntartók nem engedték a pályán ünnepelni az al-Hilal azon játékosait, akik nem voltak nevezve a találkozóra. Ekkor Olaroiu előbb összeveszett a rend őreivel, majd földhöz vágta a herceg fényképével ellátott, győztesnek járó trikót, ami a királyi család megsértésének bűnével ér fel az országban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: